Wij zijn u graag van dienst met de sleepdienst bij RobelMobiel. Pech langs de weg komt altijd ongelegen, maar gelukkig hebben wij altijd een oplossing voor u met onze gratis sleepdienst. Heeft u een ongeluk gehad of bent u gestrand met technische problemen ergens langs de kant met uw auto en kom u niet meer weg? Wij helpen u graag weer op weg door onze ophaalservice.

RobelMobiel gratis sleepdienst

Sleepdienst Robel MobielWij zijn uw sleepdienst die ook voor u klaar staat wanneer u pech onderweg heeft (Regio Gelderland). Met onze gratis ophaalservice komen wij snel ter plekke en nemen uw auto mee naar onze garage in Arnhem. Wij beschikken over diverse voertuigen die geschikt zijn voor meerdere soorten autovervoer. Of het nu gaat om een personenauto of uw bestelbusje. Wij helpen iedereen graag om mobiel te blijven met onze gratis sleepdienst.

Bel 088 – 2022222 voor onze sleepdienst

U hoeft maar één telefoontje voor onze sleepdienst te plegen en wij komen naar u toe. Kan het niet ter plekke opgelost worden? Dan slepen wij uw auto naar de gewenste locatie of onze autogarage in Arnhem. Hier kan er ook eventueel gelijk een auto reparatie voor u uitgevoerd worden door ons team van specialisten. Uiteraard vervoeren wij uw auto met de grootste zorg.

Meer informatie over onze sleepdienst?

Heeft u vragen over onze ophaalservice of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.