Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden zijn goede banden onder uw voertuig een vereiste. RobelMobiel de- en monteert autobanden in Arnhem. Onze specialisten zorgen er graag voor dat u weer veilig de weg op kunt. Wanneer de banden van uw voertuig zijn versleten dan kan dit onveilig zijn in het verkeer. Tevens loopt u hiermee het risico dat uw auto niet door de APK komt. 

Advies op maat over autobanden in Arnhem

Banden zijn er in verschillende merken, typen en prijsklassen. RobelMobiel adviseert u graag over welke banden het meest geschikt zijn voor uw auto. Wij zijn merkonafhankelijk en kunnen tegen scherpe tarieven uw nieuwe banden leveren, inclusief montage en balanceren. Laat u adviseren door een van de vakmensen binnen onze garage in Arnhem en maak snel een afspraak.

Autobanden Arnhem

Vraag een prijsopgaaf aan

Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden zijn goede banden een vereiste. RobelMobiel JAMES Autoservice zorgt ervoor dat u altijd veilig de weg op kunt.

Bandenwissel

Een afspraak voor een bandenwissel is online zo gemaakt. Heeft uw auto ander onderhoud of een APK nodig? Combineer deze met uw bandenwissel en maak online een afspraak.

Controleer profieldiepte regelmatig

De minimale profieldiepte van een autoband moet 1,6 mm zijn. RobelMobiel adviseert om uw banden te laten vervangen met een profieldiepte van 2 mm. Bij winterbanden is dit een profieldiepte van minimaal 4 mm.

Balans in rijcomfort

Het uitlijnen en balanceren van uw banden verhoogt het rijcomfort en vermindert slijtage. Het balanceren van uw banden is nodig wanneer het stuur trilt tijdens het rijden en na het uitlijnen wanneer uw auto naar links of naar rechts trekt. JAMES bezit moderne apparatuur om ervoor te zorgen dat uw banden op de juiste manier worden uitgelijnd en gebalanceerd. Dit brengt weer evenwicht in uw rijgedrag.

Voldoende bandenspanning

Een juiste bandenspanning is noodzakelijk voor veilig weggedrag en minimale slijtage aan uw banden. Met te weinig bandenspanning is de grip op de weg minder en de kans op een klapband groter. RobelMobiel adviseert bij het bepalen en instellen van de juiste bandenspanning.