Garage Arnhem

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van groot belang. Bij onze garage in Arnhem bent u daarvoor aan het juiste adres! Om uw eigen veiligheid en die van uw medeweggebruikers te garanderen, dient uw auto minimaal één keer per jaar (naast de APK) een grote of kleine onderhoudsbeurt te ondergaan. Behalve onveilige situaties, worden hier ook onaangename dure verrassingen mee voorkomen. Voor service en onderhoud aan uw auto kunt u dus altijd terecht bij RobelMobiel. 

Bij onze garage in Arnhem staat u niet voor onaangename verrassingen

Wij begrijpen dat u niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan tijdens het onderhoud aan uw auto. Daarom nemen wij, bij het ontdekken van bijvoorbeeld een lekkage of een defect onderdeel, eerst contact met u op zodat wij dit met u kunnen overleggen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet achteraf voor een dure verrassing te staan. Ook nemen wij tijdig contact met u op mocht er bij een reparatie een onderdeel besteld moeten worden. Of wanneer de reparatie aan uw voertuig iets langer duurt dan verwacht. Hierdoor hoeft u niet onnodig te wachten. Ook geven wij u van te voren een indicatie van de kosten. 

Besteed daarom het onderhoud aan uw voertuig uit aan RobelMobiel. Wij houden van heldere communicatie en maken wij vooraf altijd duidelijke afspraken met onze klanten. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in elk merk en type auto. Het is mogelijk om op deze pagina een afspraak te maken. Of neem telefonisch contact met ons op.

Vervangend vervoer

Als uw auto in onze werkplaats verblijft voor onderhoud of reparatie, kunt u gratis gebruik maken van een van onze leenfietsen. Tegen een scherp tarief kunt u ook gebruik maken van een vervangende auto. Het is wel raadzaam om dit te van te voren te reserveren, zodat wij deze voor u klaar kunnen zetten.

Onderhoud en service afspraak

 Naast onderhoudsbeurten voor uw auto, kunt u bij ons ook terecht voor leaseauto onderhoud. 

Met goed opgeleide vakmensen, hoogwaardige meet, test- en afstel-apparatuur van Wurth en GMTO kunnen wij reparaties snel en vakkundig afhandelen. Onze medewerkers beschikken over de benodigde diploma’s en de meest recente kennis op autogebied en worden continu bijgeschoold. Uw autogarage Arnhem voor Onderhoud, Reparatie en APK.

De meest voorkomende reparaties

Remschijven vervangen

Wilt u uw remschijven laten vervangen omdat u merkt dat deze aan het slijten zijn? Wacht dan niet langer laat deze reparatie door ons uitvoeren. U kan na verloop van tijd veel roestvorming zien rondom de remschijven. Dit gebeurt doordat er tijdens het remmen druk op de remschijven uitgeoefend wordt, maar ook het weer kan hier van invloed op zijn. Het is verstand om bij tijds uw remschijven te laten vervangen. Wij inspecteren uw remmen en geven u graag passend advies, en indien nodig voeren wij graag de reparatie voor u uit. Dus wilt u uw remschijven vervangen? Neem dan contact met ons op.

Remblokken vervangen

De remblokken vervangen we tegelijkertijd met de remschijven. Omdat de remblokken door de versleten remschijven niet meer mooi en vlak zijn, zullen dus deze ook direct vervangen moeten worden. Wij zorgen ervoor dat uw remblokken zorgvuldig vervangen worden. Voor meer informatie of vragen over uw remblokken vervangen kunt u gerust contact met onze specialisten opnemen.

Koppeling vervangen

Laat uw koppeling vervangen door een van onze specialisten. Een koppeling van een auto bestaat uit verschillende onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. Wacht daarom niet te lang. Wanneer u merkt dat de koppeling van uw auto vervangen moet worden, neem dan contact op met ons. Wij staan graag voor u klaar en kijken samen naar de mogelijkheden om de koppeling te vervangen.