Plan je banden afspraak

Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden zijn goede banden een vereiste. RobelMobiel JAMES Autoservice zorgt ervoor dat u altijd veilig de weg op kunt.

Advies op maat

Banden zijn er in verschillende merken, typen en prijsklassen. RobelMobiel adviseert u graag over welke banden het meest geschikt zijn voor uw auto. Wij zijn merkonafhankelijk en kunnen tegen scherpe condities uw nieuwe banden leveren, inclusief montage en balanceren. Laat u adviseren door RobelMobiel en maak snel een afspraak.

Bandenwissel

Een afspraak voor een bandenwissel is online zo gemaakt. Heeft u auto ander onderhoud of een APK-keuring nodig? Combineer deze met uw bandenwissel en maak online een afspraak.

 

Controleer profieldiepte regelmatig

De minimale profieldiepte van uw auto is 1,6 mm. RobelMobiel adviseert om uw banden te laten vervangen met een profieldiepte van 2 mm. Bij winterbanden is dit een profieldiepte van minimaal 4 mm.

Balans in rijcomfort

Het uitlijnen en balanceren van uw banden verhoogt het rijcomfort en vermindert slijtage. Het balanceren van uw banden is nodig wanneer het stuur trilt tijdens het rijden en uitlijnen wanneer uw auto naar links of naar rechts trekt. JAMES bezit moderne apparatuur om ervoor te zorgen dat uw banden op de juiste manier worden uitgelijnd en gebalanceerd. Dit brengt weer evenwicht in uw rijgedrag.

Voldoende bandenspanning

Een juiste bandenspanning is noodzakelijk voor veilig weggedrag en minimale slijtage aan uw banden. Met te weinig bandenspanning is de grip op de weg minder en de kans op een klapband groter. RobelMobiel adviseert bij het bepalen en instellen van de juiste bandenspanning.