Laat uw auto reparatie bij ons in Arnhem uitvoeren. Wij hebben speciaal voor u de meest voorkomende reparaties hieronder kort voor u opgesteld. Bekijk snel voor welke auto reparaties in Arnhem u onder andere al bij ons terecht kunt. Wilt u meer weten, bekijk welke service en onderhoud wij nog meer voor u kunnen verrichten in onze garage.

Auto reparatie Arnhem

Remschijven vervangen

Wilt u uw remschijven laten vervangen omdat u merkt dat deze aan het slijten zijn? Wacht dan niet langer laat deze reparatie door ons uitvoeren. U kan na verloop van tijd veel roestvorming zien rondom de remschijven. Dit gebeurt doordat er tijdens het remmen druk op de remschijven uitgeoefend wordt, maar ook het weer kan hier van invloed op zijn. Het is verstand om bij tijds uw remschijven te laten vervangen. Wij inspecteren uw remmen en geven u graag passend advies, en indien nodig voeren wij graag de reparatie voor u uit. Dus wilt u uw remschijven vervangen? Neem dan contact met ons op.

Remblokken vervangen

De remblokken vervangen we tegelijkertijd met de remschijven. Omdat de remblokken door de versleten remschijven niet meer mooi en vlak zijn, zullen dus deze ook direct vervangen moeten worden. Wij zorgen ervoor dat uw remblokken zorgvuldig vervangen worden. Voor meer informatie of vragen over uw remblokken vervangen kunt u gerust contact met onze specialisten opnemen.

Koppeling vervangen

Laat uw koppeling vervangen door een van onze specialisten. Een koppeling van een auto bestaat uit verschillende onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. Wacht daarom niet te lang. Wanneer u merkt dat de koppeling van uw auto vervangen moet worden, neem dan contact op met ons. Wij staan graag voor u klaar en kijken samen naar de mogelijkheden om de koppeling te vervangen.